Ceremonia de decernarea a diplomelor cu prilejul zilei europene a numărului de urgență 112

Ceremonia de decernarea a diplomelor cu prilejul zilei europene a numărului de urgență 112

Tradițional, anual, de ziua europeană a numărului de urgență 112, marcată pe 11 februarie, Serviciul național unic pentru apelurile de urgență 112 a organizat un eveniment solemn în cadrul căruia au fost înmânate diplome oamenilor 112 pentru dedicație și performanțele obținute. Precizăm că, echipa Serviciului 112 este alcătuită din oameni curajoși, pregătiți și profesionaliști.

Responsabilitatea, grija pentru celălalt, adaptarea la situații critice și puterea de înțelegere sunt instrumentele utilizate zilnic de operatorii Serviciului 112. Acești oameni au prioritatea de a salva vieți omenești, iar comportamentul serios și atitudinea responsabilă sunt decisive în munca lor. Orice acțiune realizată de operatorul 112 determină gestionarea intervenției în situația de urgență, astfel recepționarea, procesarea apelului și transmiterea informației sunt operații realizate rapid, consecvent și cu maximă precizie.
În cadrul ceremoniei directorul Serviciului 112, Liviu Oboroc a adus mulțumiri întregii echipe pentru devotamentul, efortul zilnic și profesionalismul în misiunea dificilă de a asigura asistență fiecărui cetățean în situațiile de urgență.
Ne mândrim cu rezultatele obținute și apreciem enorm aportul fiecărei persoane din echipa noastră!

https://112.md/galerie-poze/?preview_id=1230&preview_nonce=e954717844&_thumbnail_id=-1&preview=true