De săptămâna aceasta, programul de vizite în cadrul Centrelor de preluare a apelurilor de urgență 112 este redeschis pentru elevi

De săptămâna aceasta, programul de vizite în cadrul Centrelor de preluare a apelurilor de urgență 112 este redeschis pentru elevi

Odată cu relaxarea măsurilor de sănătate publică de către autorități, Serviciul 112 va reîncepe organizarea vizitelor de informare în cadrul unui tur ghidat la Centrele de preluare de apeluri de urgență 112.
Programul turului ghidat implică două componente, în așa mod, în prima parte a vizitei, participanți vor primi primi instruire privind utilitatea numărului de urgență 112 și situațiile de urgență când se apelează  număr unic de urgență, iar partea a doua va continua în Centrul de preluare a Centrului de preluare a apelurilor de urgență 112, unde vor interacționa cu operatorii 112 și vor avea posibilitatea să asculte în cască un apel de urgență și să urmărească cum se desfășoară procesarea apelului de urgență.

Vizitele de informare sunt organizate în zilele de marți, miercuri și joi, cu începere de la ora 13.00, cu o durată 60 de minute.
Grupurile de elevi vor fi formate din minim 20 și maximum 40 de persoane. Pe durata vizitei, grupul va fi însoțit de cel puțin o persoană adultă și de reprezentanții echipei 112.
Planificarea vizitelor se face la adresa de e-mail a instituției Serviciul 112, office@112.md.