Operatorii din cadrul Serviciului Național Unic pentru Apelurile de Urgență 112 vor participa la Cursul introductiv privind aplicația informatică CoordCom

Operatorii din cadrul Serviciului Național Unic pentru Apelurile de Urgență 112 vor participa la Cursul introductiv privind aplicația informatică CoordCom

Timp de două zile, operatorii din cadrul Serviciului Național Unic pentru Apelurile de Urgență 112 vor participa la Cursul introductiv privind prezentarea generală și implementarea programului aplicației informatice CoordCom.

Reprezentanții companiei Ericsson România, implementatorii Sistemului informațional automatizat 112, vor prezenta conceptul aplicației informatice de preluare, procesare și transmitere a apelurilor de urgenţă pentru gestionarea tuturor urgenţelor recepţionate prin 112, în scopul garantării unui nivel sporit de siguranță și protecție.

Participanții vor fi familiarizați cu modul de navigare prin aplicație ce include conceptele de arii funcționale ale aplicațiilor, managementul cazurilor/contactelor, opțiunile de lucru, roluri, fluxul de preluare a apelului până la transferul acestuia către dispecer.

La sfârșitul instruirii operatorii vor cunoaște principalele etape ale fluxului de lucru pentru preluarea unui apel, principalele funcționalități folosite în fiecare etapă și vor avea posibilitatea să utilizeze aplicația.                      .

Compania Ericsson este lider la nivel global în furnizarea de tehnologie și servicii de comunicații. Compania are clienți în peste 180 de țări și susține rețele care deservesc peste 2,5 miliarde de abonați.